Aloha Gardens Spanien
Spanien

Aloha Gardens

Fynd Aloha Gardens

Till salu

Fynd Aloha Gardens

Fynd varning! Välkommen till denna vackra lägenhet på bottenvåningen i eftertraktade Aloha Gardens! Samhället ger dig den andalusiska känslan som så många letar efter med pastellhus, färgglada trädgårdar och handskrivna husnummer på väggarna. Detta gör också den stora kontrasten till den moderna insidan av lägenheten. Köket har öppnats och renoverats till en modern stil som ger lägenheten ljus och öppnar de sociala områdena.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 93 kvm
  • Pris: 319 000 EUR
  • Område: Spanien - Nueva Andalucia

319 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Aloha Gardens

Fynd varning! Välkommen till denna vackra lägenhet på bottenvåningen i eftertraktade Aloha Gardens! Samhället ger dig den andalusiska känslan som så många letar efter med pastellhus, färgglada trädgårdar och handskrivna husnummer på väggarna. Detta gör också den stora kontrasten till den moderna insidan av lägenheten. Köket har öppnats och renoverats till en modern stil som ger lägenheten ljus och öppnar de sociala områdena. Du kommer åt terrassen från vardagsrummet som hälften är täckt med tegelstenar och hälften är en privat trädgård som tas om hand av samhället. Från trädgården har du också en härlig utsikt över La Concha. I hela lägenheten är taket högt och de två sovrummen har inbyggda garderober och anslutna badrum. Denna lägenhet är det perfekta andra hemmet, eller ett heltidshem för en liten familj. Garage ingår. Samhället erbjuder 3 poolområden, ett av dem uppvärmd, gemensamma gym med bastu, 24 timmars säkerhet, uthyrningsföretag inom samhället och vackra trädgårdar med fantastisk utsikt över golfdalen. I området Aloha Gardens hittar du flera restauranger, barer och middagsklubbar samt stormarknader och andra bekvämligheter. Inom gångavstånd hittar du Centro Plaza, Puerto Banus och stranden

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Boarea
93 m²

Avstånd

Affärscentrum
350 m
Golfbana
300 m
Hav
2 800 m
Pool
20 m
Strand
2 800 m

Ekonomi

Utgångspris
319 000 EUR
FASTIGHETSAVGIFT
726 kr/år

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Väg/samfällighetsavgift
1 560 EUR/år
Renhållning
92 EUR/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
1 652 EUR/år

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.