Penthouse i unik stil placerad i Benahvis Spanien
Spanien

Penthouse i unik stil placerad i Benahvis

Nyrenoverad unik loft lägenhet

Till salu

Nyrenoverad unik loft lägenhet

Välkommen till denna luftiga lägenheten med unika detaljer. En tidigare restaurang som nu renoverats till en loftlägenhet med typiska spanska material.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 210 kvm
  • Pris: 580 000 EUR
  • Avgift: 103 kr
  • Område: Spanien - Benahavis

580 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Penthouse i unik stil placerad i Benahvis

Välkommen till denna luftiga lägenheten med unika detaljer. En tidigare restaurang som nu renoverats till en loftlägenhet i typiska spanska material. Genom den stora terrassen kommer man in till vardagsrum och kök som allt löper genom en öppen planlösning. Man möts direkt av ett socialt och ljust kök, där det finns en köksö med bardel. I mitten finns vardagsrumsdelen och intill ligger det första badrummet. Längst bort finns en matplatsdel för ett större köksbord. Alla stora fönster tillsammans med takhöjden ger en härlig atmosfär.

I vardera ände av nedervåningen finns varsin upplyst trappa som leder upp till dem lyxiga sovloften. Med glasade industriväggar för att släppa in ljuset från terrassen. Från båda sovloften kan man ta sig till loftvåningens gemensamma badrum.

På innergården finns det en gemensam pool. Intill bostaden ligger flertalet restauranger och en kort bilresa bort finns flertalet golfbanor.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
210 m²

Ekonomi

Utgångspris
580 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.