Eagle village La Quinta Spanien
Spanien

Eagle village La Quinta

Harmonisk etagelägenhet i populära La Quinta

Till salu

Harmonisk etagelägenhet i populära La Quinta

Välkommen till denna harmoniska etagelägenhet med lokaliserad i populära La Quinta. Inredd i en blandning av bohemisk och skandinavisk stil med mjuka färgval och återkommande inslag av naturmaterial.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 148 kvm
  • Pris: 529 000 EUR
  • Avgift: 255 kr
  • Område: Spanien - La Quinta

529 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Eagle village La Quinta

I det lugna golfområdet La Quinta hittar du denna pärla. En nyrenoverad etagelägenhet med fyra rum och tre badrum. Lägenheten erbjuder ett stort ljusinsläpp och tillsammans med de återkommande inslagen av naturmaterial skapas en harmonisk känsla. Genom det gemensamma kök och vardagsrummet tar man sig ut till den stora terassen. Vidare i fastigheten finns tre rymliga sovrum med tillhörande badrum och egna terasser, varav en svit med en större terass som inkluderar ett litet utomhusspa med dusch. Från terassen kan du gå direkt till samfällighetens gemensamma pooler.

Direkt utanför dörren har du tillgång till golfbana och en liten bit bort hittar du alla förnödenheter som kan tänkas behövas.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
148 m²

Ekonomi

Utgångspris
529 000 EUR

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Renhållning
18 EUR/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
18 EUR/år

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.