Costa del Sol - Marbella Spanien
Spanien

Costa del Sol - Marbella

Till salu

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 83 kvm
  • Pris: 361 000 EUR
  • Område: Spanien

361 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Costa del Sol - Marbella

ARTOLA HOMES
I området Artola mellan Cabopino och Elviria ligger denna nyproduktion med lägenheter. Priserna ligger mellan € 361.000 till € 746.500 för lägenheter på 2, 3 eller 3 sovrum. Terrasserna är mellan 27 m2 - 160 m2. Detta bostadsområden har ett idylliskt läge, på framsidan av Cabopino golfbana och bara en kort bit från de privata och skyddade sanddynerna och Cabopinos båthamn där det finns ett flertal mycket bra restauranger. Samtliga lägenheter ligger i syd-väst läge för att få maximalt ljus och njuta av solen hela dagen. Utanför lägenheterna finn en gemensam trädgård och en utomhuspool där du kan njuta av de 320 soldagar som Costa del Sol kan erbjuda. Det finns också ett gym och en inomhuspool för att hela året hålla sig i god form och vårda både sinnet och kroppen. Dessutom tar den sydvästliga orienteringen full nytta av det naturliga ljuset och ger imponerande utsikt över havet. Stora glaspartier i både sovrum och vardagsrum släpper in maximalt ljus. Terrasserna är stora tillåter möblering av både solsängar och matplats.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²

Ekonomi

Utgångspris
361 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.