Costa del Sol - Estepona Spanien
Spanien

Costa del Sol - Estepona

Lyx radhus Estepona

Till salu

Lyx radhus Estepona

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 200 000 EUR
  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 189 kvm
  • Område: Spanien - Estepona

1 200 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Costa del Sol - Estepona

The Island består av 50, tre, fyra och fem sovrums exklusivt utformade lyx radhus, från 319 till 449 kvadratmeter inklusive källare, terrass och solarium. Förstärkelsen av det naturliga ljuset har varit av yttersta vikt, med passande fönster och minimal profiler (bara två centimeters aluminiumramar) och ljuschakt via trappan. För att komplettera denna öppna, innovativa design har det lagts stora keramiska golvplattor. Det öppna köket är topputrustat med Siemens eller liknande hushållsapparater, medans lounge området med dubbel höjd är anslutnet till övervåningen med ett glas galleri som förstärker känslan av öppenhet. Varje hus har en privat takterrass med jacuzzi, pergola, keramik och konstgräs område och grillplats, och ett eget garage med personlig tillgång till huset genom ett stort tvätt och serviceområde, liksom kommunala parkeringsplatser för gäster. Radhusen har också en öppen spis, golvvärme (vattenbaserat i bostadsområdet och elektriskt i badrummet), varm och kall luftkonditionering, och färdiga och klädda garderober, plus det senaste domotic hemautomatiseringssystemet. Andra viktiga egenskaper inkluderar tjocka, höga dörrar, låg profil snickeri i vardagsrummet och huvudsovrummet, inbyggda toaletter, automatisk dörr till varje garage, säkerhetsdörrar, integritet och säkerhetspersienner på en del av de bakre fönstren och tvåglasfönster.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum
Boarea
189 m²
Tomtarea
83 kvm

Ekonomi

Utgångspris
1 200 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.