Costa del Sol - Carvajal Spanien
Spanien

Costa del Sol - Carvajal

Till salu

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 85 kvm
  • Pris: 360 000 EUR
  • Område: Spanien - Fuengirola

360 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Costa del Sol - Carvajal

Middel Views i Fuengirola erbjuder dig ett lyxigt nybyggnadsprojekt bestående av 84 lägenheter med 2, 3 och 4 sovrum i ett av de mest populära bostadsområdena på Costa del Sol. Stora och ljusa rum med fönsterpartier från golv till tak för att släppa in maximalt med dagsljus. Modernt kök med induktionshäll, ugn, fläkt, kyl, diskmaskin och tvättmaskin. Fullt utrustat gym och bastu och parkeringsplats med förråd i källarvåningen. Stora terrasser och ett härligt trädgårdsområde med tre poolområden för vila och avkoppling. Bara några hundra meter till tågstationen och stranden så här behöver du inte bil!

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²

Ekonomi

Utgångspris
360 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.