Costa del Sol - Nueva Andalucia Spanien
Spanien

Costa del Sol - Nueva Andalucia

Till salu

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 207 kvm
  • Pris: 1 250 000 EUR
  • Område: Spanien - Nueva Andalucia

1 250 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Costa del Sol - Nueva Andalucia

Lyxiga lägenheter 700 meter från Puerto Banus som erbjuder stil, kvalitet och exklusiv miljö med läge i en sluten urbanisation. Designad för avkoppling och säkerhet, utrustad med övervakningskameror som täcker hela området. Lägenheterna erbjuder vacker utsikt mot hav och berg i en lugn och fridfull miljö men fortfarande med närhet till allt som Marbella kan erbjuda som shopping, restauranger, barer, golf och naturligtvis standen. 2 eller 3 sovrum och detta penthouse har 207 kvadratmeter invändigt och generösa terrasser om sammanlagt 177 kvm. Allt andas kvalitet i byggnationen med välisolerade och ljudisolerade väggar. Kök fullt utrustat med Siemens och varm/kall luftkonditionering med individuell kontroll. Badrummen har golvvärme och detta är ett penthouse som är väl värt att se!

Du reser väster ut från Marbella stad utmed The Golden Mile och kommer till Nueva Andalucía som ligger ovanför Puerto Banús. Detta område kallas av många för golfdalen med sina kända golfbanor Aloha, La Brisas, La Quinta och den svenskägda Los Naranjos. Nueva Andalucia är tillsammans med Fuengirola det mest populära området på Costa del Sol. Ovanför Puerto Banús ligger Centro Plaza där det på lördagar hålls kustens största utomhusmarknad.

Marbella är för de flesta ett varumärke för Costa del Sol. Drygt 140 000 innevånare fördelade på över 100 olika nationaliteter gör staden till ett kosmopolitiskt samlingsställe med en liten extra känsla av lyxighet. Med 17 golfbanor är det också golfarnas absoluta favoritmål. I Gamla Stan kan du njuta av ett besök på Apelsintorget med mängder av restauranger. I Marbella finns också en svensk skola. Väster om Marbella stad ligger det välkända Puerto Banus med allt av lyxiga boutiquer och topprestauranger. Till Marbella kommun hör också Nueva Andalucia och San Pedro de Alcántara. Det tar 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
207 m²

Ekonomi

Utgångspris
1 250 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.