Costa del Sol - Estepona Spanien
Spanien

Costa del Sol - Estepona

Till salu

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 150 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 309 kvm
  • Område: Spanien

1 150 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Costa del Sol - Estepona

En fantastisk rustik villa med hänförande havs- och bergsutsikt. 166 m ovanför havet och med 180 graders panoramautsikt! Den privata trädgården är mycket väl underhållen och har en mängd olika träd samt inte minst den privata poolen med avslappningsdel. Den här fastigheten har 4 sovrum och 3 badrum, total boyta 309 kvm och privat garage för 2 bilar! Den här villan är för den som söker ostördhet och lugn och som värdesätter ett rustikt hem. Alla rum är byggt i samma anda, att skapa ett underbart boende i lugn stil. Det är 3 km ner till Esteponas stränder och 2 km till närmaste storköp. En fastighet väl värd att besöka!

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
309 m²
Tomtarea
5 460 kvm

Ekonomi

Utgångspris
1 150 000 EUR

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2022-05-18
Energiklass
E

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.