Perfekt semesterlägenhet i området Bel-Air i Estepona Spanien
Spanien

Perfekt semesterlägenhet i området Bel-Air i Estepona

Till salu

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 81 kvm
  • Pris: 177 000 EUR
  • Område: Spanien - Estepona

177 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Perfekt semesterlägenhet i området Bel-Air i Estepona

En perfekt semesterlägenhet i området Bel-Air i Estepona. Den ligger nära El Paraiso Golfklubb och har två sovrum och två badrum. Du har ett vardagsrum med bra storlek som ger dig tillgång till en fin och solig terrass som ligger perfekt i söderläge. Det är en stor lägenhet på 95 m2 samt en fin terrass på 15 m2. Från terrassen har du utsikt över trädgården och poolområdet. Köket är halvt öppet mot vardagsrummet och här finns också en tvättstuga. Från det stora sovrummet har du också en utgång till terrassen. Det andra sovrummet har också en liten terrass som är inglasad. Lägenheten ligger i ett mycket lugnt område och alldeles i närheten finns det bra med service som stormarknader, barer, restauranger och på fem minuters bilresa kan du vara på stranden.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²

Ekonomi

Utgångspris
177 000 EUR

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2022-05-16
Energiklass
E

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.