Nybyggnadsprojektet Jardines de Guadaiza Spanien
Spanien

Nybyggnadsprojektet Jardines de Guadaiza

Till salu

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 55 kvm
  • Pris: 202 400 EUR
  • Område: Spanien

202 400 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Nybyggnadsprojektet Jardines de Guadaiza

Har du hört att det är dyrare att köpa en bostad i Marbella än någon annanstans på Costa del Sol?
I nybyggnadsprojekt Jardines de Guadaiza kan du köpa en trerumslägenhet för strax över 150 000 euro. Projektet ligger i det populära området La Campana i Nueva Andalucía. Projektet består av 2 byggnader på 6 våningar och har dessutom trevliga gemensamma utrymmen med trädgård, poolområde, gym och padelbanor. Dessutom finns det en gemensam Gastro-lobby som man kan använda för fester och sammankomster. Lägenheterna håller hög standard med moderna material rakt igenom. Projektet ligger i nedre delen av La Campana där du har matbutiker, restauranger och annan service på bekvämt gångavstånd och man når populära platser såsom Marbella centrum på bara 13 minuter och Puerto Banús på 11 minuter med bil. Dessutom får du en lägenhet i det populära golfområdet "Golfdalen" med fyra fantastiska banor. Aloha, Las Brisas, Los Narjanjos och La Quinta. Allt detta till helt oslagbara priser! Färdigt för leverans under första kvartalet 2020.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
55 m²

Ekonomi

Utgångspris
202 400 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.