Villa till salu på Rhodos i Kalavarda
Kalavarda

Rhodos

Tvåvåningshus i Kalavarda, Rhodos

Till salu

Tvåvåningshus i Kalavarda, Rhodos

Välkommen till detta unika tvåvåningshus som erbjuder både charm och funktionalitet i ett eftertraktade område på Rhodos, Kalavarda. Detta välplanerade hus består av två lägenheter samt en rymlig källare med garage med plats för fordon och förvaring samt ett extra rum som kan användas som hobbyrum eller gästrum. Perfekt för dig som söker ett flexibelt boendealternativ med möjlighet till uthyrning.
Varje våning har en egen ingång med separat trappa samt en generös veranda som sträcker sig runt hela våningsplanet, vilket ger stora utomhusutrymmen med en fantastisk utsikt.
Lägenheterna som är identiska, har 2 ljusa och rymliga sovrum med gott om förvaring, ett kaklat badrum samt vardagsrum. En stor hall binder samman alla rum vilket ger en öppen och luftig känsla.
Beläget i ett lugnt och eftertraktat område på Rhodos, erbjuder detta hus närhet till alla nödvändiga bekvämligheter samtidigt som det ligger tillräckligt avskilt för att erbjuda en fridfull livsstil. Den vackra omgivningen och den korta avståndet till havet gör det till ett idealiskt boende för både permanent boende och fritidsboende.

Visa mer
Rhodos Rhodos [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 450 000 EUR
  • Antal rum: 6 rum varav 4 sovrum
  • Boarea: 167.4 kvm
  • Tomtarea: 780 kvm
  • Byggnadsår: 1998
  • Område: Kalavarda

450 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Rhodos

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
167.4 m²
Tomtarea
780 kvm

Avstånd

Flygplats
15 000 m
Hav
800 m
Sjukhus
26 000 m
Strand
1 000 m

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
1998 

Ekonomi

Utgångspris
450 000 EUR

dokument

Allmänt om området

Kalavarda är känt för sina vackra naturlandskap, inklusive närheten till havet och omgivande gröna kullar. Utsikten över havet och det pittoreska landskapet gör det till en fridfull och rogivande plats med fantastiska stränder.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johanna Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johanna Strand

Grekland

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.