Villa till salu på Kreta i Kamilari
Kamilari

Kreta

Lyxig villa i Kamilari, Kreta

Till salu

Lyxig villa i Kamilari, Kreta

Denna exklusiva villa på 200 kvm, med en källare på ytterligare 160 kvm, är belägen i ett 6000 kvm stort olivlundsområde i vackra Kamilari.
Villan består av tre rymliga sovrum, vardagsrum och två eleganta badrum.
Det rymliga vardagsrummet med öppen spis är fullt av naturligt ljus och erbjuder hisnande vyer. Köket är italienskt designat och fullt utrustat med toppmoderna Gaggenau och Miele vitvaror. Master bedroom har ett eget badrum med exklusiva Philippe Starck-detaljer, inklusive dusch, badkar och kranar. Två ytterligare sovrum delar på ett stilrent badrum, även det utrustat med Philippe Starck-detaljer.
I källaren finns tvättstuga med Miele tvättmaskin och torktumlare samt ett extra rum lämplig för ex gym. Här finns även ett rymligt garage med Hörmann elektrisk garageport

En av de mest imponerande aspekterna av denna villa är den rymliga terrassen på 250 kvm, som utgör en stor del av husets livsrum. Terrassen erbjuder gott om plats för avkoppling och underhållning, med en infinitypool på 42 kvm som är perfekt för att njuta av soliga dagar. Den stora olivlunden med cirka 120 olivträd skapar en idyllisk miljö.

Villan är byggd med största respekt för miljön och erbjuder ett geotermiskt system med värmepump (Nibe) samt 30 st PV-paneler (PhotoVoltaic) som producerar el. Golvvärme och golvkyla i hela villan, samt fancoils, som på ett energieffektivt sätt reglerar temperaturen för optimal kylning och uppvärmning. Här finns även automatisk 24h ventilation samt ett centralt vattenfilter för färskt dricksvatten. Huset har också ett biologiskt reningssystem för allt avloppsvatten. En back-up generator garanterar ström vid ev elavbrott.
Den 6000 kvm stora olivlunden är uppdelad på två tomter, 4000 och 2000 kvm. Villan är byggd på en kulle på den större tomten. Den mindre tomten har en byggrätt på cirka 150 kvm och är omgiven av frodiga gröna olivträd och erbjuder fri utsikt över den södra kusten av Kreta med magiska solnedgångar över havet, bergskedjan Psiloritis och Asterouisa samt delar av Messarslätten.

Visa mer
Kreta Kreta [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 950 000 EUR
  • Antal rum: 4 rum varav 3 sovrum
  • Boarea: 200 kvm
  • Tomtarea: 6 000 kvm
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Kamilari

1 950 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Kreta

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum
Boarea
200 m²
Tomtarea
6 000 kvm
Tomt
4000 kvm + 2000 kvm beläget i ett olivlundsområde

Avstånd

Flygplats
62 000 m
Hav
4 000 m
Sjukhus
52 000 m

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2019 

Ekonomi

Utgångspris
1 950 000 EUR

dokument

Energideklaration

Energiklass
A

Allmänt om området

Kamilari ligger på en kulle och erbjuder fantastisk utsikt över Psiloritis-bergen, Asterouisa, Messaraslätten och Libyska havet. Den är omgiven av olivlundar och frodiga landskap som skapar en rogivande och naturskön miljö.

Övrigt

Kamilari ligger cirka 65 kilometer från Heraklion, Kretas huvudstad, där den närmaste internationella flygplatsen finns.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johanna Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johanna Strand

Grekland

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.