Tomt till salu på Rhodos i Rodini
Rodini

Rhodos

Tomt med havsutsikt i Rodini, Rhodos - 400 kvm

Till salu

Tomt med havsutsikt i Rodini, Rhodos - 400 kvm

Nu har du chansen att förvärva en enastående tomt (tomt A på bild) belägen i det pittoreska området Rodini. Denna tomt ligger på en hög höjd och erbjuder en spektakulär utsikt över havet – perfekt för att skapa ditt drömhem eller en lyxig semesterbostad.
Storleken på tomten är 400 kvm vilket ger gott om utrymme för en rymlig och bekväm bostad, med möjlighet för tre våningar. Den har en perfekt position som garanterar att ingen framtida bebyggelse kommer att skymma din utsikt. En asfalterad väg leder hela vägen fram till tomtgränsen, vilket gör tillgängligheten både enkel och bekväm.

Rodini är känt för sin natursköna omgivning och sin närhet till Rhodos stad, vilket innebär att du kan njuta av både lugnet i en vacker miljö och bekvämligheterna i stadens utbud. Ta chansen att skapa något unikt på denna underbara plats!

https://youtu.be/HhFEi1I7dSs

Visa mer
Rhodos Rhodos [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 165 000 EUR
  • Tomtarea: 400 kvm
  • Område: Rodini

165 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Rhodos

Övriga bilder

Avstånd

Centrum
4 000 m
Flygplats
13 000 m
Hav
2 000 m
Sjukhus
3 000 m

Ekonomi

Utgångspris
165 000 EUR

dokument

Allmänt om området

Rodini ligger nära Rhodos stad, vilket gör det till ett mycket eftertraktat område att bo i. Det är tillräckligt nära stadens bekvämligheter och livliga atmosfär, men samtidigt tillräckligt avskilt för att erbjuda lugn och ro. Från Rodini har man enkel tillgång till både den gamla stadsdelen och de moderna delarna av Rhodos stad

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johanna Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johanna Strand

Grekland

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.