Villa till salu på Rhodos i Ialysos
Ialysos

Rhodos

Stor villa i natursköna Ialysos, Rhodos

Till salu

Stor villa i natursköna Ialysos, Rhodos

Välkommen till denna imponerande villa på 309 kvm, belägen i det natursköna området Ialysos på Rhodos. Denna vackra fastighet ligger bara 2 km från havet och erbjuder en perfekt kombination av komfort och natur.
Villa sträcker sig över tre våningar och erbjuder totalt sju sovrum, två kök och två badrum. Perfekt anpassad för stora familjer eller som en uthyrningsfastighet, med möjlighet att skapa separata boenden för gäster eller hyresgäster.
Huset genomsyras av naturligt ljus och en öppen spis bidrar till en mysig atmosfär i vardagsrummet. Här finns gott om förvaringsutrymmen som gör det enkelt att hålla ordning och reda.
Här får du också en stor trädgård med frodiga grönområden som skapar en avkopplande miljö och ger gott om plats för utomhusaktiviteter samt en asfalterad parkeringsplats som erbjuder utrymme för flera bilar. I köpet ingår även ett gästhus som binds samman med huvudbyggnaden, vilket ger extra boendeyta och flexibilitet

Denna villa i Ialysos är en sällsynt pärla som kombinerar modern bekvämlighet med naturlig skönhet. Här får du chansen att bo i ett lugnt och vackert område, samtidigt som du har nära till havet och allt som Rhodos har att erbjuda.

Visa mer
Rhodos Rhodos [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 460 000 EUR
  • Antal rum: 9 rum varav 7 sovrum
  • Boarea: 309 kvm
  • Byggnadsår: 2004
  • Område: Ialysos

460 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Rhodos

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
9 rum
Boarea
309 m²

Avstånd

Centrum
7 000 m
Flygplats
8 000 m
Hav
2 000 m
Sjukhus
7 000 m
Strand
2 000 m

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2004 

Ekonomi

Utgångspris
460 000 EUR

dokument

Allmänt om området

Ialysos ligger på nordvästra kusten av Rhodos, cirka 7 km väster om Rhodos stad. Här finns gott om vackra stränder och ett brett utbud av butiker och restaurnager.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johanna Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johanna Strand

Grekland

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.