Villa till salu på Rhodos i Old Town
Old Town

Rhodos

Unikt boutique hotell i Rhodos Old Town

Till salu

Unikt boutique hotell i Rhodos Old Town

Hotellet är beläget på en lugn sidogata mitt i hjärtat av den medeltida gamla staden Rhodos. Här är du bara minuter bort från de främsta sevärdheter och restauranger med endast sju minuters promenad till närmaste port i den mur som omgärdar den gamla staden. Med fyra stora hotellrum och en vacker trädgård är detta verkligen som ett andra hem med en unik charm och inredning. Hotellet genomgick en totalrenovering 2014-2015 och endast de allra bästa material har valts för sovkomfort, klimat kontroll, underhållningssystem, internet, säkerhet, ljudisolering, vattenförsörjning och mycket mer. Alla fyra rum har egna badrum med regnskogsduschar och handgjort badrumskakel av unik design. Golven har massiv ekparkett för att skapa en stilren och varm känsla. Ultra-tyst luftkonditionering och uppvärmning från Fujitsu. Här har man återskapat alla moderna bekvämligheter!

Det finns en stor bit mark bredvid innergården, så goda chanser att öppna upp och bygga till eller varför inte göra restaurang, bar eller flera rum. Valmöjligheterna är stora.

Hotellet drivs idag av ett svenskt/holländskt par som har alla hotell licenser som krävs och både licenser och företaget inklusive inarbetat hotellkonceptet med stor del återkommande kunder och en hotel rating på höga 9,8 som ingår i köpet.

Visa mer
Rhodos Rhodos [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 650 000 EUR
  • Antal rum: 4 rum varav 4 sovrum
  • Boarea: 133 kvm
  • Område: Old Town

650 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Rhodos

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum
Boarea
133 m²

Avstånd

Centrum
1 000 m
Flygplats
17 000 m
Hav
500 m
Sjukhus
7 000 m
Strand
650 m

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Hotel

Ekonomi

Utgångspris
650 000 EUR

dokument

Allmänt om området

Gamla stan i Rhodos stad är den äldsta och bäst bevarade medeltida staden i Europa som fortfarande är bebodd. Här finns många restauranger, barer och butiker.

Parkering

7 min från hotellet, utanför muren finns gratisparkering

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johanna Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johanna Strand

Grekland

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.