Rhodos Grekland
Grekland

Rhodos

Påkostade stadslägenheter vid havet!

Till salu

Påkostade stadslägenheter vid havet!

Nyproduktion för livets alla faser under uppbyggnad i hjärtat av Rhodos stad. lägenheten ligger på bottenvåningen, är på 91 kvm och har privat parkering. Byggnaden har tvåglasfönster, elektriska fönsterluckor och myggnät. Lägenheten ligger i söderläge så att solen kommer in i fastigheten hela dagen. Två sovrum med A/C och rymliga garderober, utrustat kök (inga elektriska maskiner) vardagsrum med A/C samt kaklade badrum. Det finns också solpaneler.
Huset har fyra våningar och det finns även lägenheter till salu på övriga plan. De större lägenheterna har ett förråd i källaren.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 87 kvm
  • Pris: 230 000 EUR
  • Byggnadsår: 2022
  • Område: Grekland

230 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Johanna Strand

Johanna Strand

Grekland

Välkommen till Rhodos

Rhodos stad ligger på öns nordligaste spets.
Många av byggnaderna i denna delen av staden är från det italienska styret, som prydde staden enligt den neogotiska och venetianska arkitektoniska stilen. Detta har skapat en speciell och charmig karaktär till staden, särskilt i området kring Rhodos hamn. Citykärnan har noggrann planering, många parker och torg och breda gator fullbordar den vackra aspekten av den nya staden Rhodos där alla turist-, kommersiella och kulturella aktiviteter är samlade.
Rhodos är lättillgängligt från de flesta europeiska städer med dess internationella flygplats som ligger bara 15 km från staden samt den största hamnen som förbinder fastlandet dagligen.
Rhodos erbjuder inte bara en hög levnadsstandard utan också en praktiskt taget brottsfri miljö, vilket gör det till ett säkert och enkelt boende. Lägenheterna är klara för inflyttning mitten på Juli.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johanna Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johanna Strand

Grekland

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²

Avstånd

Flygplats
15 000 m
Hav
300 m
Mataffär
75 m
Sjukhus
6 000 m
Strand
300 m

dokument

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2022
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
230 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.