Grekland

Koroni

Centralt belägen villa mitt i vackra Koroni med havsutsikt!

Till salu

Centralt belägen villa mitt i vackra Koroni med havsutsikt!

Unikt tillfälle med denna centrala villa inne i själva Koroni med 5 min promenad till hamn, restauranger och butiker, apotek, bank etc. Endast 300 m till havet, precis nedanför huset, Artaki stranden och 10 minuter promenad till fantastiska 3 km långa Zaga stranden.

Öppen spis med insats, vardagsrum/kök med öppen planlösning på övre plan, 2 sovrum, ett större bad/duschrum med golvvärme på nedre plan och ett mindre duschrum på övre plan. Slående utsikt över Messinian Bukten och Taygetosbergen från balkongen, med installerad elektrisk markis. Även utsikt från gården nedre plan. Hela tomten är stenbelagd, med apelsinträd, buskar och blommor i rabatt med automatisk bevattning. En spiraltrappa leder ner till gården. Det finns en inbyggd BBQ grill i muren på gården med ute kök. Det finns även en ute dusch på framsidan.

Det är enkelt att ta sig hit på sommaren med direktflyg från Stockholm Arlanda till Kalamata (KLX) mars-okt. Flyg året runt med Aegean till Aten. Nybyggd motorväg hela vägen från Aten.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 230 000 EUR
  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 80 kvm
  • Byggnadsår: 2003
  • Område: Grekland
  • Besiktigad: Nej

230 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Johanna Strand

SMH Estate agent

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Koroni

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
BESIKTIGAD
Nej

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2003 

Ekonomi

FASTIGHETSAVGIFT
3 200 kr/år

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
7 600 kr/år
VA
2 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
9 600 kr/år

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.