Såld lägenhet på Solnavägen 29I i Solna C
Solna C

Solnavägen 29I

Högt upp i huset på våning 5 med balkong i soligt läge!

Såld

Högt upp i huset på våning 5 med balkong i soligt läge!

Välkommen till denna välplanerade bostad på Solnavägen 29I högt upp i huset! Bostaden präglas av fin interiör, generösa materialval och balkong med eftermiddagssol.
I hjärtat av Solna, mellan Råsunda och Vasastan byggs nu ett nytt kvarter med fyra nya bostadshus. Här bor ni med all service som er närmsta granne. Från bostaden når ni tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Bakom Solna Centrum finner ni Skytteholmsparken med lekplats, hundrastgård och café eller varför inte ta en promenad till anrika och vackra Haga Parken och vandra runt Brunnsviken.

Här bor ni med fönster i två väderstreck samt balkong med fantastisk eftermiddagssol. Den allmänna interiören består av väggar målade i en vit kulör och en vacker 3-stav ekparkett genomgående i hela lägenheten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till stora middagar sammankomster. Stilrent Vedum kök i vit kulör med goda arbetsytor. Fullt utrustad maskinpark från Electrolux. Trivsamt sovrum som med plats för dubbelsäng, arbetshörn och garderob med skjutdörrar. Helklaklat badrum utrustat med dusch, kommod, kombinationsmaskin för tvätt- och tork samt wc. I hallen finner ni gott om förvaring bakom skjutdörrar. I bostaden finns även ett förråd.

Välkommen på visning!

Visa mer
Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.