Såld lägenhet på Åsvägen 5 i Råsunda
Råsunda

Åsvägen 5

Underbar, ljus och välplanerad 2:a i Råsunda!

Såld

Underbar, ljus och välplanerad 2:a i Råsunda!

Varmt välkommen till Åsvägen 5, en underbar hörnlägenhet utöver det vanliga med en grönskande utsikt. På en lugn och lummig stickväg från populära Råsundavägen finner ni denna optimalt välplanerade tvåa om 52 m². Huset ligger i suterräng vilket gör att ni trots bostadens våning kommer upp från marknivå. Lägenheten präglas av ett stort och socialt vardagsrum, modernt kök har en tilltalande och modern interiör. Här finns en stor balkong belägen i soligt och grönskande läge.

Bostaden disponeras över en välkomnande och öppen entré med gott om plats för förvaring. Från hallen når ni den praktiska klädkammaren. Ett ljust, stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkongen. Balkongen blir under sommartid den självklara förlängningen till bostaden och här kan ni njuta av solen under flertalet timmar. Möjligheten finnas att öppna upp mellan vardagsrum och kök för att få den öppna och sociala planlösningen.
Ett renoverat kök med vita skåpsluckor där köket är fullt utrustat. Här finns plats för matgrupp. Rogivande sovrum i ljus kulör med plats för den större sängen, tillhörande sängbord och byrå. Ett stambytt och helkaklat badrum utrustat med dusch, kommod, spegelskåp och wc.

Här bor ni i ett utmärkt läge i hjärtat av Gamla Råsunda, väl skyddat från både insyn och trafik. Kort gångavstånd till Lötsjön, Råstasjön, Westfield Mall of Scandinavia och Solna Centrum. Råsunda består av gedigna gamla kvarter att strosa i med en lång historia. Här finns flertalet mysiga caféer och restauranger, blomsterbutik, ICA-butik och service. Nära till anrika Filmstaden med bio och restauranger. Goda kommunikationer med tunnelbana och buss inom ett par minuter. I Solna finner ni även pendeltåg vid Solna Station och tvärbanan vid Solna Centrum. Väljer ni istället cykel så når ni Vasastan på ca 20 minuter.

Visa mer
Slutpris

3 750 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Balkong

Balkong

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Kök

Kök

Kök

Sovrum

Sovrum

Badrum

Badrum

Hall

Hall

Hall

Planlösning