Såld lägenhet på Kolonnvägen 2 i Haga Norra
Haga Norra

Kolonnvägen 2

Modern och stilren 1,5:a högst upp i huset med närhet till allt!

Såld

Modern och stilren 1,5:a högst upp i huset med närhet till allt!

**UTANNONSERAS MED ACCEPTERAT PRIS**
Varmt välkommen högst upp i huset till denna magiska 1,5:a i populära Haga norra som är en av få lägenheter utan insyn till sovrummet! Denna ljusa lägenhet som har en genomgående och välplanerad planlösning kan med enkelhet möbleras utefter ens eget tycke och smak och är den perfekta lägenheten för den som vill bo i en social lägenhet med närhet till allt.

Redan i entrén möts du av en bostad som andas modern komfort, smart förvaring och rikligt med naturligt ljus. I direkt anslutning till hallen öppnar bostaden upp sig i ett ljust och luftigt vardagsrum som är smidigt integrerat i en öppen planlösning med köket. Här finns plats för både matplats, soffa och mediamöbel vilket skapar en mångsidig och inbjudande atmosfär.Köket är likt övriga delar av bostaden noggrant utformat med smakfulla materialval, och samtliga vitvaror är av hög kvalitet från Siemens. Här erbjuds generösa arbetsytor, vilket gör köket till en funktionell och trivsam plats att laga mat och umgås på. I anslutning till köket når du det stilrena helkaklade badrummet med påkostade materialval. Det rymliga sovrummet vidare in i bostaden imponerar med sin flexibilitet med utrymme för en praktisk kontorshörna, en stor säng med plats för nattduksbord samt gott om förvaring.

Bostadsrättsföreningen Haga Norra 6A bildades 2021 och består av 115 lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätt. Fastigheten är en nybyggd 3D-fastighet i det populära projektet Haga Norra. Föreningen är modern med fokus på dig som medlem där du erbjuds flertalet attraktiva gemensamhetsutrymmen så som gym, co-working space, takterrass och spaanläggning.

På Kolonnvägen bor du centralt med närhet till allt! Alldeles intill bostaden finns ett enormt utbud av restauranger och butiker i Mall of Scandinavia. Här finns även matbutik, flertalet gym, systembolag, apotek mm. Idag är det enkelt att ta sig fram med pendeltåg, bussar, flygbussar och tvärbana. Den gula tunnelbanelinjen är även under byggnation. För den som gillar att röra på sig finns även närhet till både Hagaparken och Ulriksdals slottspark.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Visa mer
Slutpris

2 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Hampus Häggström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.