Såld lägenhet på Nybodagatan 7 i Skytteholm
Skytteholm

Nybodagatan 7

Unik & välplanerad bostad med balkong på våning 6!

Såld

Unik & välplanerad bostad med balkong på våning 6!

Äntligen ges möjligheten att förvärva denna bostad med möjlighet att skapa er egen pärla. Bostaden präglas av en optimal planlösning, unika detaljer, hörnläge samt en stor och inglasad balkong med en utsikt över grönskande park. Ni tar hissen upp till våning 6 och välkomnas in i bostaden. I hallen finner ni både garderober samt den praktiska klädkammaren här finns även plats för hatthylla och skoförvaring. I början av bostaden finner ni två rymliga sovrum som är belägna mot föreningens baksida och grönska. Dessa rum passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Genom vackra spröjsade dubbeldörrar tar ni er vidare in till det öppna och luftiga vardagsrummet med matsalsdel. Här möblerar ni helt efter tycke och smak! Den fina fönsternischen ger plats för en läshörna. I bostaden finner ni tapetserade väggar och på golvet finns originaltparkett kvar i vardagsrumnmet. Från vardagsrummet når ni bostadens bibliotek. Detta rum kan med lätthet göras om till två mindre sovrum.
Köket ger er möjligheten att skapa ert nya drömkök. Köket är beläget mellan vardagsrummet och biblioteket. Ett stambytt badrum i ljus färgsättning som är utrustat med dusch, handfat, spegelskåp, tvättmaskin samt wc. I bostaden finner ni även en gäst-wc.

Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område med mycket goda kommunikationer samt Skytteholmsparken alldeles i närheten. Med en kort promenad på cirka 5 minuter tar du dig till Solna Centrum där du har tunnelbana (9 minuter till T-Centralen), bussar och tvärbana samt all tänkbar närservice med matbutiker och handel. Utanför porten går flera busslinjer som tar dig till b.la pendeltåg, Sundbyberg Centrum, Bromma och Danderyd. På mycket praktiskt avstånd ligger även Ica Maxi Solna. Längre ned på Ankdammsgatan finner du även populära Bullens bageri och konditori. På trevligt promenadavstånd ligger dessutom Pampas Marina och Karlbergs Slott och du tar dig enkelt in till city längs med fina promenad- och cykelvägar.

Visa mer
Slutpris

5 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.