Såld lägenhet på Klippgatan 16A i Solna C
Solna C

Klippgatan 16A

Högt upp i huset - stor inglasad balkong i soligt läge!

Såld

Högt upp i huset - stor inglasad balkong i soligt läge!

Välkommen till denna välplanerade 2:a högt upp i huset med väl tilltagen balkong i fantastiskt och soligt läge!
Här finner ni ett stort vardagsrum med utgång till den underbara balkongen där du kan njuta av solen med utsikt ut mot Gamla Huvudsta med dess vackra takåsar och grönområden. Vardagsrummet ger plats för sociala sammankomster och här möblerar ni med soffgrupp samt matgrupp eller arbetshörna. Vidare finner ett ljust, stort och modernt kök. Här finns gott om arbetsyta samt en komplett maskinpark. Köket ger plats för större matgrupp. Ett trivsamt sovrum med flertalet garderober. Ett kaklat badrum i ljusa färger utrustat med badkar, handfat, handukstork och tvättmaskin. Bostaden erbjuder en rymlig och praktisk hall med gott om förvaring.

Här bor ni i en solid förening med en stark ekonomi med en låg belåning. Föreningen har under åren genomfört flertalet renoveringar i fastigheten. Föreningen har även 4 st hyresrätter i dolt kapital för framtiden.

Belägen intill Solna Centrum har du närhet till kommunikationer, shopping, livsmedelsbutiker och natur. Närområdet erbjuder många trivsamma restauranger och butiker. På kort avstånd når du populära Pampas Marina och 4H gården som erbjuder bad och djur. Hagaparken ligger också inom smidigt avstånd för att njuta av grönska och natur. Likväl som du når Vasastan och Kungsholmen med en kort promenad.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 295 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.