Såld lägenhet på Uppfartsvägen 7 i Råsunda
Råsunda

Uppfartsvägen 7

Välplanerad bostad med balkong i underbara Råsunda!

Såld

Välplanerad bostad med balkong i underbara Råsunda!

På denna omtyckta adress i hjärtat av Gamla Råsunda erbjuds nu en optimalt planerad lägenhet i genomgående trevligt skick. Stambytt badrum, renoverat kök med god förvaring och bra arbetsytor och en härlig balkong. Genomgående ljus och öppen lägenhet där du kommer trivas att spendera din tid. Lägenhetens stora fönsterpartier skänker ett härligt ljus till lägenheten i såväl kök som vardagsrum. I fastigheten byggd på 40-talet erbjuds många av de tidstypiska detaljer och en generös takhöjd som sätter en trevlig prägel på lägenheten. Ett stort och luftigt vardagsrum som ger plats för både soffgrupp och matplats. I bostaden finns två trivsamma sovrum som ger plats för önskat möblemang. Balkongen är en av lägenhetens pärlor som med fördel bjuder på bra solläge. Här möblerar ni enkelt med både bord och stolar samt blomsterarrangemang. Från hallen når ni den praktiska klädkammaren och till bostaden tillhör även ett externt förråd.

Läget kan inte bli bättre! Lägenheten ligger på en attraktiv adress som ligger mitt på gränsen mellan historiskt bevarade lägenheter från sekelskiftet och ett av Råsundas få villaområden. Från lägenheten nås inom minuter flertalet restauranger, caféer, butiker såsom Ica & apoteket, kemtvätt/skräddare och mycket mer. Tunnelbana ligger också ett fåtal minuter ifrån med närhet till såväl Näckrosens station som Solna Centrum där även tvärbana och bussar går utanför gallerian som innehar ca 120 butiker och restauranger. Utanför dörren hittar ni buss mot Odenplan. Gångavstånd till Westfield Mall of Scandinavia som talar för sig självt. På några minuter från bostaden nås den klassiska Filmstaden med egen SF-biograf och välbesökta restauranger och barer. I närheten finns Råstasjön och Lötsjön som erbjuder trevliga promenadstråk och motionsslingor. Här finns stora gröna ängar för picknicksugna, ett rikt fågelliv och café Gröna Stugan som är ett omtyckt utflyktsmål.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.