Såld lägenhet på Solnavägen 29F i SOLNA
SOLNA

Solnavägen 29F

Nyproducerad lägenhet med perfekt planlösning och exklusiv interiör!

Såld

Nyproducerad lägenhet med perfekt planlösning och exklusiv interiör!

Välkommen till denna nyproducerade och välplanerade bostad på Solnavägen 29F. Bostaden präglas av sober interiör, generösa materialval och en stor balkong.
I hjärtat av Solna, mellan Råsunda och Vasastan byggs nu ett nytt kvarter med fyra nya bostadshus. Nu kan du förverkliga drömmen om ett boende på ett av Solnas absolut bästa lägen i slutsålda och omåttligt populära Brf Solna Parad. Här bor ni med all service som er närmsta granne. Från bostaden når ni tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Bakom Solna Centrum finner ni Skytteholmsparken med lekplats, hundrastgård och café eller varför inte ta en promenad till anrika och vackra Haga Parken och vandra runt Brunnsviken.

I denna fantastiskt planerade lägenhet på med öppen planlösning finner du en hög standard på alla materialval. Den allmänna interiören består av vita väggar och en vacker vitpigmenterad 3-stavsparket i ek genomgående i hela lägenheten. Vidare fortsätter den smakfulla färgsättningen med ett modernt kök från Vedum i vit kulör med integrerade vitvaror från Electrolux i rostfritt utförande. Stort och trivsamt sovrum med plats för stor dubbelsäng och arbetshörna. Smakfullt och helkaklat badrum utrustat med tvätt- och torkmöjligheter.

Visning sker i visningslägenhet på Solnavägen 29B, entré finns på Solnavägen.

Varmt välkomna!

Visa mer
Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.