Såld lägenhet på Huvudstagatan 13 i Huvudsta
Huvudsta

Huvudstagatan 13

Välplanerad bostad med stor balkong i fritt läge!

Såld

Välplanerad bostad med stor balkong i fritt läge!

Varmt välkommen till populära Huvudsta och denna fantastiska lägenhet med hög trivselfaktor. Här bor ni på 63,5 väldisponerade kvadratmeter i ett trevligt och fantastiskt läge på en av de populäraste gatorna i Solna. Lägenheten är optimalt planerad och har ett mycket bra läge endast ett stenkast från T-banan, mataffär, butiker, restauranger och natur. Bostaden är mycket ljus tack vare större vackra fönsterpartier samt utgång till stor inglasad-balkong med utsikt mot trevlig grönska. På balkongen kan ni njuta av solen från morgon till tidig eftermiddag. Fräscha ytskikt i kombination med en känsla av rymd & öppenhet gör att trivselfaktorn blir hög. Det stilrena, praktiska samt fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet och bjuder in till socialt umgänge och härliga middagar med vänner och familj. Dessutom erbjuds ett bra sovrum med förvaring, ett fräscht kaklat badrum samt mycket bra förvaringsmöjligheter via klädmmare.

Bostadsrättsföreningen Tigern 1 är en välskött förening med god ekonomi som tillhandahåller 32 bostadsrätter samt två hyreslokaler. Bostadsrättsföreningen har sitt eget garage för bil, bekvämt med hissen från lägenheten ner till garaget.

Solna Centrum ligger på 7-10 minuters promenadavstånd. Här erbjuds ett brett urval av ca 120 st butiker och restauranger. Här finns också flera olika banker, post, apotek, Systembolag, bibliotek, och hotell. En komplett förteckning över butiker och service i centret hittar du på www.solnacentrum.se. För er som gillar att äta ute finns flera restauranger att välja på vid Solna Centrum, Huvudsta Centrum samt populära Pampas Marina med förstklassig mat och med mysig vy över vatten och stad. Till Pampas Marina är det ett kort promenadavstånd, i dess närhet finns också klippbad samt en Huvudstabadet med en utomhusbassäng som är öppen sommartid. Här finns dessutom ponny- och hästridning, båtklubbar, joggingspår etc.

Snabbt och enkelt att med bil nå E4 och Solnavägen. För dig som pendlar finns i din närhet Solna station med pendeltåg mot Märsta och Södertälje. Tunnelbanans blå linje stannar vid Solna Centrum alt Västra Skogen (endast 5 minuters promenad) eller Huvudsta. Busslinjerna 113, 152, 197 och 507 passerar precis utanför och fler finns vid Solna Centrum stora busstation, där du även hittar direktbussar till både Arlanda och Bromma flygplats.

Sammanfattningsvis en fantastisk lägenhet i ett mycket trevligt och omtyckt område, en suverän förening samt ett stenkast från T-bana, butiker och med naturen runt hörnet.

Välkommen!

Visa mer
Slutpris

3 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.