Såld lägenhet på Hasselstigen 6 i SOLNA
SOLNA

Hasselstigen 6

Högst upp i huset, mysig öppen spis & balkong med kvällssol!

Såld

Högst upp i huset, mysig öppen spis & balkong med kvällssol!

Äntligen kan jag presentera denna fantastiska bostad högst upp i huset på Hasselstigen 6, kanske en av Råsundas bästa 2:or! Ta hissen upp till våning 5 och välkomnas in i en hall med goda förvaringsmöjligheter i form av ett flertal platsbyggda garderober. Längre in i lägenheten finner ni bostadens hjärta, ett väl tilltaget och luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och en större matgrupp. Rummet har även en fungerande öppen spis att mysa framför. Från vardagsrummet når ni balkongen i västligt läge med himlen som närmsta granne. Här njuter ni av solen från tidig eftermiddag till långt in på kvällen. Balkongen ger plats för både caféset och odling.

Ett praktiskt och rymligt kök med bra arbetsytor, goda förvaringsmöjligheter och givetvis finns plats för en matgrupp. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, diskmaskin samt kyl- och frys. I det välplanerade sovrummet ryms en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Plats till klädförvaring finns i sovrummets garderober.
Stambytt och kaklat badrum i ljusa färger utrustat med dusch, handfat, spegelskåp, tvättmaskin samt wc.

Här bor ni i en familjär, trygg och stabil förening med en mycket god ekonomi och som äger marken huset står på. Föreningen har genomfört flera renoveringar och uppgraderingar genom åren. I husets källarplan finns fräscha tvättstugor och en lyxig bastu med relaxavdelning att tillgå. Föreningen har 16 st parkeringsplatser för sina medlemmar där samtliga är utrustade med laddstolpar. Under våren 2024 kommer föreningen att installera solceller på taket vilket kommer ge föreningen och föreningens medlemmar lägre elkostnader.

Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och Lötsjön med sina rika fågelliv omslutna av fina promenadstråk och avkopplande naturområden. Välbesökta Mall of Scandinavia med intilliggande pendeltåg ligger också bara några minuter bort och är väl värt ett besök. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana nås på Råsundavägen och närliggande Solna Centrum erbjuder förutom 120 butiker och restauranger även tvärbana. Lika nära är det till Sundbybergs centrum där ni finner många restauranger och butiker bland mycket annat. Råsunda är ett omtyckt område med flertalet mysiga restauranger, caféer och butiker och präglas av arkitektur från förra seklet.

Visa mer
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.