Såld lägenhet på Parkvägen 23, vån 1,5 i Gamla Råsunda
Gamla Råsunda

Parkvägen 23, vån 1,5

Bäst i klassen! Renoverad pärla på mycket attraktiv adress.

Såld

Bäst i klassen! Renoverad pärla på mycket attraktiv adress.

- Ljus och luftig helhetskänsla
- Påkostad interiör och högt i tak
- Balkong i trevligt och soligt läge
- I hjärtat av gamla Råsunda
- Tunnelbana och buss runt knuten
- Låg avgift med bredband inkluderat

Extremt välplanerad bostad från det fina 30-talet!

Lägenheten har en väl tilltagen balkong med unika trippeldörrar i fritt och soligt läge och är belägen i ett trivsamt grannskap. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, högt i tak, ett påkostat och stilrent trägolv samt en gedigen säkerhetsdörr. Sovrummet är försett med skjutdörr och har plats för en större säng. Köket är stort och helrenoverat med rostfri maskinpark i öppen och social planlösning med vardagsrummet. Det stora vardagsrummet är lättmöblerat och har generöst med inbyggda förvaringslösningar bland annat en walk in closet. Badrummet är ljust och stambytt. Stort förråd finns på vinden och även en gemensam takterrass med kvällssol. Föreningen är välskött med sund belåningsgrad och inga större renoveringar är planerade. 1 000 Mbit bredband ingår i den redan låga avgiften.

Ytterst välkomnande och attraktivt läge i sekelskifteskvarteren i hjärtat av Gamla Råsunda. Buss finns utanför porten, T-bana och tvärbana nås vid Solna C max 5 min bort. Även pendeltåg finns på bekvämt avstånd. Mall of Scandinavia och Råstasjön nås via en ca 10 mins promenad!

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Adam Bäckström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.