Såld lägenhet på Ankdammsgatan 4 i Skytteholm
Skytteholm

Ankdammsgatan 4

Välplanerad bostad med balkong!

Såld

Välplanerad bostad med balkong!

- Accepterat pris
- Rymliga sovrum
- Balkong
- Stambytt badrum
- Närhet till allt du behöver, kommunikation, service och natur

Varmt välkomna till en välplanerad och hemtrevlig 3rok med grönskan precis utanför. Fönster i två väderstreck som låter ljuset flöda in genom hela bostaden. I det sociala köket har ni bra arbetsytor och god förvaring bakom vita över-, och underskåp. Den maskinella utrustningen består av ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin och mikrovågsugn. Här finns plats för matbord, den perfekta platsen att samla familj och vänner för härliga middagar. Lägenheten har två rymliga och välplanerade sovrum. Båda sovrummen är utrustade med rymliga garderober. Ett stort och luftigt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrummet når ni bostadens härliga balkong. Ett stort och stambytt (2020-2021) badrum på väggarna finns vitt kakel och på golvet ligger grått klinker. Badrummet är utrustat med kommod, spegelskåp, dusch, tvättmaskin, golvvärme samt spotlights i taket. Rymlig hall med med stora ytor för förvaring. Från hallen når ni den praktiska klädkammaren. Lägenheten håller genomgående hög standard med fräscha ytskikt och erbjuder ett mycket trivsamt boende. Tack vare det underbara läget genomsyras av en magisk känsla med grönskan utanför! Till lägenheten hör ett förråd.
Här bor du i en ekonomiskt välskött förening, trevlig innergård med grillmöjlighet och sittplatser.

Bostadens läge är perfekt precis vid Skytteholmsparken! Kommunikationerna är optimala, utanför porten har du bussar som tar dig till b.la Sundbyberg C. Vill du ta dig in till stan så är du där på ca 15 minuter med cykel. Med en kort promenad på cirka 5 minuter tar du dig både till Solna C där du har bussar, tunnelbana och tvärbana. Pendeltåg finns också i närheten. Solna C erbjuder även 120 butiker och restauranger såsom apoteket, ICA, Systembolaget med flera. Närheten även till Westfield Mall of Scandinavian.

-En personlig favorit i området är en kort promenad till supertrevliga Skytteholmsparken som ligger på kort avstånd från bostaden. Här finns perfekta promenadstråk för den som gillar natur. Parken utnyttjas dessutom även av soldyrkare och för sport och picknick. Även Bullens Bageri och Konditori med nybakta bröd och bakverk.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.