Såld lägenhet på Uppfartsvägen 4A, vån 4 av 4 i Råsunda
Råsunda

Uppfartsvägen 4A, vån 4 av 4

Kvadratsmart boende med balkong högst upp i huset!

Såld

Kvadratsmart boende med balkong högst upp i huset!

Välkommen till denna ljusa och härliga lägenhet om 44 kvm högst upp i huset! Med en otroligt bra planlösning som idag används som en 1:a men finns goda möjligheter till att skapa en minitvåa. Stort kök med gott om förvaring och plats för matbord. Från köket når ni bostadens fantastiska balkong! Här kan ni njuta av solen under flertalet timmar. Stort och luftigt allrum med plats för soffgrupp och stor säng. Rummet är idag avdelat vilket skapar en utmärkt sovalkov. Rymligt och kaklat badrum utrustat med dusch, tvättmaskin, handfat, spegelskåp och WC.

Här bor du på en oerhört populär adress i Råsunda. I en trygg och stabil förening som äger marken och har en god ekonomi. En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Välbesökta Mall of Scandinavia med intilliggande pendeltåg ligger också bara några minuter bort och är väl värt ett besök. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana nås på Råsundavägen, till Näckrosens tunnelbana är det enbart 350 m och närliggande Solna Centrum erbjuder förutom över 120 butiker och restauranger även tvärbana. Här ifrån når ni även Sundbybergs centrum på bara några minuter. I Sundbyberg finner ni flertalet restauranger och butiker. Råsunda är ett omtyckt område med flertalet mysiga restauranger, caféer och butiker samt präglas av arkitektur från förra seklet.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Ebba Henriksson 0708-93 29 12 för mer info!

Visa mer
Slutpris

2 975 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Allrum

Balkong

Balkong

Kök

Kök

Kök

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Sovalkov

Sovalkov

Sovalkov

Badrum

Hall

Föreningens innergård

Föreningens innergård

Välkommen hem!

Planritning