Såld lägenhet på Uppfartsvägen 11 i Råsunda
Råsunda

Uppfartsvägen 11

Välplanerad bostad med öppen planlösning & balkong i söderläge!

Såld

Välplanerad bostad med öppen planlösning & balkong i söderläge!

Nu är en av Råsundas mest trivsamma 2:or till salu! Välkomnande entré som leder dig in i till bostadens samtliga rum. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter och på golvet ligger vackert marmorgolv i original. Vardagsrum och kök är naturligt sammankopplade i en öppen planlösning. I vardagsrummet får du ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster i två väderstreck. Här finns plats för soffgrupp och bjuder in till sociala sammankomster. Ett smakfullt och modernt kök med ljusa köksluckor. Här finns goda arbetsytor för matlagningen. Köket ger plats för stor matgrupp. Vidare finner ni ett rofyllt sovrum där väggarna går i vitt. I sovrummet ges plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Här finns platsbyggd garderob. Från sovrummet når ni den mysiga balkongen som är belägen i ett fantastiskt söderläge! Kaklat badrum med vita väggar och grå/svart klinker. Badrummet är utrustat med dusch, kommod, spegel, tvättmaskin, skåp och WC.

Här bor du på en oerhört populär adress i Råsunda. En trygg, stabil och obelånad förening som äger marken och har en god ekonomi. En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Välbesökta Mall of Scandinavia med intilliggande pendeltåg ligger också bara några minuter bort och är väl värt ett besök. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana nås på Råsundavägen, till Näckrosens tunnelbana är det enbart 350 m och närliggande Solna Centrum erbjuder förutom över 120 butiker och restauranger även tvärbana. Här ifrån når ni även Sundbybergs centrum på bara några minuter. I Sundbyberg finner ni flertalet restauranger och butiker. Råsunda är ett omtyckt område med flertalet mysiga restauranger, caféer och butiker samt präglas av arkitektur från förra seklet.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

3 575 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.