Såld lägenhet på Solnavägen 29I i Solna C
Solna C

Solnavägen 29I

Nyproducerad 2:a med öppen planlösning & stor balkong!

Såld

Nyproducerad 2:a med öppen planlösning & stor balkong!

Välkommen till denna nyproducerade och välplanerade bostad på Solnavägen 29I. Bostaden präglas av sober interiör, generösa materialval och balkong med eftermiddagssol.
I hjärtat av Solna, mellan Råsunda och Vasastan byggs nu ett nytt kvarter med fyra nya bostadshus. Nu kan du förverkliga drömmen om ett boende på ett av Solnas absolut bästa lägen i slutsålda och omåttligt populära Brf Solna Parad. Här bor ni med all service som er närmsta granne. Från bostaden når ni tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Bakom Solna Centrum finner ni Skytteholmsparken med lekplats, hundrastgård och café eller varför inte ta en promenad till anrika och vackra Haga Parken och vandra runt Brunnsviken.

I denna fantastiskt planerade lägenhet på med öppen planlösning finner du en hög standard på alla materialval. Den allmänna interiören består av vita väggar och en vacker 3-stav ekparkett genomgående i hela lägenheten. Vidare fortsätter den smakfulla färgsättningen med ett modernt, kök från Vedum i sandbeige kulör med integrerade vitvaror från Electrolux i rostfritt utförande. Bostadens genomgående läge ger fantastiskt ljus till bostaden och bostadens balkong belägen i sydväst. Stort och trivsamt sovrum med plats för stor dubbelsäng och arbetshörna. Smakfullt och helkaklat badrum utrustat med tvätt- och torkmöjligheter.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning för att få en känsla av materialval och projektet, Ebba Henriksson 0708-93 29 12!

Visa mer
Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.