Såld lägenhet på Lundagatan 2B i Västra Skogen, Ingenting
Västra Skogen, Ingenting

Lundagatan 2B

Välkommen till denna fantastiska 2:a med 2 balkonger och öppen planlösning!

Såld

Välkommen till denna fantastiska 2:a med 2 balkonger och öppen planlösning!

- 2 stora balkonger i öst- och västläge
- Öppen planlösning
- Sällan till salu
- Högt upp i huset
- Generös takhöjd
- Stora fönsterpartier
- 10 minuter promenad till tunnelbana
- Fantastisk arkitektur
- Lediga garageplatser

Välkommen till denna fantastiska 2:a på Lundagatan 2B. Lägenheten är disponerad över en öppen och social planlösning. Med sina stora fönsterpartier och generösa takhöjd erbjuder denna bostad en känsla av ljus och rymd utöver det vanliga!
Två privata balkonger är kronan på verket – en där du kan njuta av morgonsolen med din kaffe och en annan för avkopplande kvällsstunder. Insynsskyddad och högt placerad i byggnaden ger dig fullständig integritet och en fantastisk utsikt över omgivningarna.
Köket är stilrent och har gott om förvaring och arbetsyta. Badrummet är utformat i en tidslös stil och utrustat med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Utöver tillhörande källarförråd finns det gott om förvaring i lägenheten i form av klädkammar och flertalet inbyggda garderober

På en attraktiv adress med närhet till såväl stadspuls, som natur och grönska. Kommunikationer, shopping, förskolor och skolor finns samtliga inom närområdet. Promenadavstånd till härliga Pampas Marina och promenadstråk som tar dig till Karlbergsslott, mysiga caféer på Rörstrandsgatan, grönska i härliga Haga Parken eller varför inte Mall of Scandinavium för shopping.

Varmt välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

4 135 000 kr

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong 1

Balkong 2

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Hall

Fasad

Övriga bilder

Planlösning