Såld lägenhet på Råsundavägen 117A i Gamla Råsunda
Gamla Råsunda

Råsundavägen 117A

Fräsch och välplanerad 3a i fastighet från 1912 i hjärtat av Gamla Råsunda!

Såld

Fräsch och välplanerad 3a i fastighet från 1912 i hjärtat av Gamla Råsunda!

Varmt välkomna till denna extremt välplanerade 3a mitt i Gamla Råsunda. Med utsikt över några av Råsundas allra vackraste hus från samtliga fönster bor man här i en fantastisk lägenhet från 1912 med tidstypiska detaljer och modern standard. Lägenheten är totalrenoverad med fräscha ytskikt, omdragen el, renoverat kök i stilsäkra färger och ett badrum från stambytet 2005 som har golvvärme, är uppdaterat med ny inredning och mikrocement. Den fantastiska takhöjden om ca 3m, stuckaturer, takrosetter och de svarta smidesräckena på balkongen är några av de tidstypiska detaljer som vackert knyter ihop det gamla med det nya. En av de absoluta höjdpunkterna är den högt belägna och södervända balkongen mot stängd och lugn innergård som tack vara fastighetens utformning snarare befinner sig fyra våningar upp.

Denna äkta, obelånade bostadsrättsförening har sällsynt bra ekonomi, låg avgift, äger marken och har gjort många av de stora, dyra renoveringarna. Föreningen består av 33st lägenheter och 5 lokaler som alla är uthyrda i dagsläget. Till denna lägenhet hör också två förråd, ett i källaren samt ett stort på vinden. Föreningen planerar för ett fönsterbyte och undersöker då möjligheten till att få sätta in spröjsade fönster för att ytterligare bidra till det tidstypiska.

Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Stråket utanför porten med restauranger, butiker, caféer och väldigt populära franska bageriet Du Bon Pain. Mall of Scandinavia samt Gallerian i Solna Centrum ligger också bara några minuter bort och är väl värda ett besök. Kommunikationer i alla dess former på kort avstånd. Närmsta tunnelbana i Solna centrum som också har tvärbana och busstorg, pendeltåg finns längre bort på Råsundavägen (ca 10min promenad) på Råsundavägen finns även flertalet busslinjer bl.a. 515 till Odenplan som också går förbi pendeln.

För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joakim Wihlbäck 0708122244

Visa mer
Slutpris

5 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.