Såld lägenhet på Tottvägen 4B, vån 4 av 4 i Gamla Råsunda
Gamla Råsunda

Tottvägen 4B, vån 4 av 4

Vindslägenhet med wowfaktor!

Såld

Vindslägenhet med wowfaktor!

Varmt välkommen till denna fantastiska vindsvåning i en av Gamla Råsundas vackraste hus anno 1910. Högst upp i huset finner du denna charmiga lägenhet om 68kvm i golvyta. Takhöjden, takfönstren och den öppna planlösningen bidrar starkt till känslan av rymd och ljus. Hela lägenheten är nybyggd med modern bekvämlighet och stilrena materialval t.ex. vinkyl, badrum med imponerande takhöjd och tvättmaskin. Charmiga detaljer som möblerbar kattvind, änglatrappor, industriglas och dubbla möblerbara loft.

I Brf Nyckeln 2 bor du i en stabil och äkta förening som äger marken. Föreningen har 23st bostadsrätter samt en hyreslokal. God ekonomi, låg avgift och låg belåningsgrad.

Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Stråket med restauranger, butiker och caféer för att inte glömma Tottvägens egna och väldigt populära franska bageri Du Bon Pain. Mall of Scandinavia samt Gallerian i Solna Centrum ligger också bara några minuter bort och är väl värda ett besök. Kommunikationer i alla dess former på kort avstånd. Närmsta tunnelbana i Solna centrum som också har tvärbana och busstorg, pendeltåg finns längre bort på Råsundavägen (ca 10min promenad) på Råsundavägen finns även flertalet busslinjer bl.a. 515 till Odenplan som också går förbi pendeln.

För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joakim Wihlbäck 0708122244

Visa mer
Slutpris

4 375 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.