Såld lägenhet på Förrådsgatan 1 i Gamla Råsunda
Gamla Råsunda

Förrådsgatan 1

Attraktiv lägenhet på populär adress i gamla Råsunda med härlig balkong!

Såld

Attraktiv lägenhet på populär adress i gamla Råsunda med härlig balkong!

Varmt välkommen till denna charmiga 2:a i omåttligt populära gamla Råsunda.

Denna charmiga, ljusa och välplanerade 2:a med genomgående fräscha detaljer är något du absolut inte får missa. Med ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna genomgående i hela lägenheten känner du dig välkommen redan när du kliver in genom hallen. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter där du i direkt anslutning har tillgång till garderob men även plats för avhängning vid hatthylla. Köket är fullt utrustat med alla de bekvämligheter och vitvaror man behöver med bevarad 40-tals charm. Du har ett vardagsrum som är stort och rymligt där du har möjlighet att sätta din egen prägel på lägenheten med utrymme för både matplats, soffa och annat diverse möblemang. I vardagsrummet kan du öppna upp dörren till den fantastiska balkongen med härligt solläge och utsikt över området.

Här bor du på en oerhört populär adress i Råsunda. En trygg och stabil förening som äger marken och har en god ekonomi. En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Välbesökta Mall of Scandinavia med intilliggande pendeltåg ligger också bara några minuter bort och är väl värt ett besök. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana nås på Råsundavägen, till Näckrosens tunnelbana är det enbart 500 m och närliggande Solna Centrum erbjuder förutom över 120 butiker och restauranger även tvärbana. Här ifrån når ni även Sundbybergs centrum på bara några minuter. I Sundbyberg finner ni flertalet restauranger och butiker. Råsunda är ett omtyckt område med flertalet mysiga restauranger, caféer och butiker som präglas av arkitektur från förra seklet.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hampus Häggström på 070 000 99 27 om du är intresserad av att bo i fantastisk lägenhet i ett av Solnas populäraste områden på en attraktiv adress med närhet till allt!

Visa mer
Slutpris

3 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Hampus Häggström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.