Såld lägenhet på Vintervägen 26 i Råsunda
Råsunda

Vintervägen 26

Charmig lägenhet med tidstypiska detaljer i hjärtat av Gamla Råsunda!

Såld

Charmig lägenhet med tidstypiska detaljer i hjärtat av Gamla Råsunda!

Nu ges möjlighet att förvärva en lägenhet belägen i Gamla Råsundas vackraste kvarter. En oerhört charmig lägenhet om 39 kvm, högst upp i huset. Lägenheten genomsyras av högt i tak och ett vackert trägolv som är genomgående i bostaden.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med gott om plats för förvaring. Kök med genomgående bra skick och detaljer bevarade från original. Här finns ett vackert serveringsskåp bevarat. Vidare finns ett stort vardagsrum som lätt kan möbleras med soffa och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når ni det kvadratsmarta sovrummet, här finns plats för king size säng. I anslutning till vardagsrummet finns även en välplanerad klädkammare för exemplarisk förvaring. Vidare finner du ett stambytt badrum i bra skick med dusch. I en stabil förening med låg belåning kommer du här att stormtrivas. Till bostaden tillhör ett vindsförråd.

Här bor ni i ett utmärkt läge i hjärtat av Gamla Råsunda, väl skyddat från både insyn och trafik. Med kort gångavstånd till Lötsjön, Råstasjön, Westfield Mall of Scandinavia och Solna Centrum. Råsunda består av gedigna gamla kvarter att strosa i med en lång historia. Här finns flertalet mysiga caféer och restauranger, blomsterbutik, ICA-butik och service. Nära till anrika Filmstaden med bio och restauranger. Goda kommunikationer med tunnelbana och buss inom ett par minuter. I Solna finner ni även pendeltåg vid Solna Station och tvärbanan vid Solna Centrum. Väljer ni istället cykel så når ni Vasastan på ca 20 minuter.

Kontakta ansvarig mäklare Ebba Henriksson 0708-93 29 12 för mer info!

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.