Såld lägenhet på Almagatan 6 i Haga Norra
Haga Norra

Almagatan 6

Modern och stilren 2:a med stor balkong i populära Haga norra!

Såld

Modern och stilren 2:a med stor balkong i populära Haga norra!

**ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN, 3 270 000 KR**
Drömmer du om att flytta in i ett nytt och modernt hem där alla detaljer redan är på plats? Nu har du chansen! 3 trappor upp på Almagatan 6 finner du denna trivsamma 2:a där varje kvadratmeter befinner sig på rätt ställe.

Här välkomnas du av ett hem med modern komfort, bra förvaring och ett genomgående generöst ljusinsläpp. Intill hallen finner du ett rymligt sovrum, ett fräscht helkaklat badrum, platsbyggda garderober samt ett stort lägenhetsförråd. Vidare in i bostaden finner du det luftiga och ljusa vardagsrummet i öppen planlösning mot köket med plats för både matplats, soffa, vardagsrumsbord och mediamöbel. Färgskalan är genomgående satt i ljusa toner vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Köket är likt resten av bostaden inrett med genomtänkta och smakfulla materialval där alla vitvaror är från Siemens och generöst med arbetsytor.

På Almagatan bor du centralt med närhet till allt! Alldeles intill bostaden finns ett enormt utbud av restauranger och butiker i Mall of Scandinavia. Här finns även matbutik, flertalet gym, systembolag, apotek mm. Idag är det enkelt att ta sig fram med pendeltåg, bussar och tvärbana. Den gula tunnelbanelinjen är även under byggnation. För den som gillar att röra på sig finns även närhet till både Hagaparken och Ulriksdals slottspark.

Brf Haga Norra 7a bildades 2021 och består av 80 stycken lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätter. Fastigheten är en nybyggd 3D-fastighet i det populära projektet Haga Norra.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Visa mer
Slutpris

3 270 000 SEK

Ansvarig mäklare

Hampus Häggström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Badrum

Sovrum

Hall

Gemensamma föreningsutrymmen

Fasad

Närområde

Planlösning