Såld lägenhet på Carl Thunbergs Väg 1 i Haga Norra
Haga Norra

Carl Thunbergs Väg 1

Välkommen till denna välplanerade 3:a högst upp i huset med ljus från två väderstreck!

Såld

Välkommen till denna välplanerade 3:a högst upp i huset med ljus från två väderstreck!

Välkommen till denna välplanerade genomgående 3:a högst upp i huset på Carl Thunbergs väg 1!

Stig in i ditt framtida boende på Carl Thunbergs väg 1, beläget i det åtråvärda området Haga Norra. Denna enastående lägenhet på översta våningen erbjuder en upplevelse av bekvämlighet och ljus.

Med sina välplanerade 66 kvadratmeter är denna 3:a en plats där varje yta är optimerad för maximal funktionalitet. Med ljus som strömmar in från två väderstreck genom de stora fönstren blir atmosfären ljus och öppen. Att bo högst upp ger dig en avskildhet och ro som är svår att hitta någon annanstans.

Det rymliga vardagsrummet blir en naturlig samlingspunkt. Här kan du njuta av både inomhuskomfort och en fantastisk vy över föreningens fina innergård. Köket, med sin moderna design och smarta layout, blir en plats där kulinariska kreationer tar form.

De två separat belägna sovrummen ger en privat sfär för återhämtning och avkoppling. Här kan du skapa dina egna personliga reträtter för avslappning och ro. Badrummet är smakfullt utformat med tanke på både stil och funktion.

Läget i Haga Norra ger dig den perfekta balansen mellan natur och stadsliv. Med närhet till gröna områden, promenadvägar och goda kommunikationer får du både en fridfull livsstil och enkel tillgång till stadens pulserande energi.

Missa inte chansen att äga dena pärla på Carl Thunbergs väg 1!

Visa mer
Slutpris

3 805 000 kr

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.