Såld lägenhet på Oskarsrogatan 7 i Huvudsta
Huvudsta

Oskarsrogatan 7

Välplanerad 2:a i populärt 50+ boende

Såld

Välplanerad 2:a i populärt 50+ boende

- Stor inglasad balkong med golvvärme
- 50+ boende
- Optimal planlösning
- Förråd (källare)
- Goda förvaringsmöjligheter (klädkammare & förråd i lägenheten)

Välkommen in i gemenskapen! I denna fantastiska 50+ förening bor du stort och bekvämt med mängder av möjligheter till gemenskap och aktivitet i form av allt ifrån drejning till snickerier och träning. Lägenheten disponeras över en välkommande entré, fullt utrustat kök, vardagsrum, stor inglasad balkong med golvvärme, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, badrum med tvättmaskin samt en klädkammare och ett förråd i lägenheten för optimala förvaringsmöjligheter. Denna lägenhet är väl omhändertagen och i fint skick.

Brf Kranen 1 är en fantastisk förening för dig som är 50+, som erbjuder många aktiviteter och bekvämlighet för sina medlemmar! Föreningen har en vacker trädgård i söderläge som sköts av föreningens medlemmar. I trädgården finns möjlighet för trädgårdsgolf, krocketspel och boule. Här finns också grillplats och en stor pergola med trädgårdsmöbler. Det finns flera gemensamhetslokaler, bl.a. bibliotek, studierum, syrum/vävrum, målar- och keramikateljé, snickarverkstad, bastu och motionsrum. På nedre botten finns en samlingssal, som rymmer upp till 80 personer, med ett välutrustat kök. Dessutom finns det en gästlägenhet i varje hus, välutrustade tvättstugor och källarförråd. Föreningens medlemmar har möjlighet att delta i många olika hobby- och studieverksamheter. Det finns bl.a. en trädgårdsgrupp och en seniorklubb som anordnar träffar av olika slag för att främja en god social gemenskap inom föreningen.

Visa mer
Slutpris

2 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Wahlgren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.