Såld lägenhet på Solparksvägen 1 i Råsunda
Råsunda

Solparksvägen 1

Sekelskifteslägenhet i Råsundas "Slottet" anno 1911!

Såld

Sekelskifteslägenhet i Råsundas "Slottet" anno 1911!

Välkommen till denna klassiska sekelskifteslägenhet i Gamla Råsundas ögonsten "Slottet". Lägenheten andas charm från byggåret 1911 och har många vackra detaljer bevarade såsom takstuckaturer, tilltagen takhöjd om 3m och vackra spröjsade fönster. Belägen med fönster i två väderstreck ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Burspråket med de stora spröjsade fönsterna välkomnar oss in till det ljusa och rymliga vardagsrum med utsikt mot grönskande Solparken & Slottsparken. Från vardagsrummet når ni sovrummet som inrymmer flertalet garderober. Stilfullt kök med gott om förvaring och bevarat skafferi. Köket ger plats för större matgrupp. Från köket når ni den vackra balkongen belägen mot föreningens vackra innergård. Helkaklat badrum med dusch samt en rymlig hall.

Här bor ni i ett utmärkt läge i hjärtat av Gamla Råsunda, väl skyddat från både insyn och trafik. Bostaden är belägen i en av Solnas populäraste och vackraste fastighet, Slottet. Granne med Solparken och Slottsparken och kort gångavstånd till Lötsjön, Råstasjön, Westfield Mall of Scandinavia och Solna Centrum. Råsunda består av gedigna gamla kvarter att strosa i med en lång historia. Här finns flertalet mysiga caféer och restauranger, blomsterbutik, ICA-butik och service. Nära till anrika Filmstaden med bio och restauranger. Goda kommunikationer med tunnelbana och buss inom ett par minuter. I Solna finner ni även pendeltåg vid Solna Station och tvärbanan vid Solna Centrum. Väljer ni istället cykel så når ni Vasastan på ca 20 minuter.
I Brf Råsundaslottet bor ni i en stabil och bra förening med en låg belåning. Föreningen sålde under 2023 en hyresrätt. Under september månad kommer lånet på 5 miljoner att amorteras i sin helhet.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Ebba Henriksson, 0708-93 29 12!

Visa mer
Slutpris

5 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.