Såld lägenhet på Framnäsbacken 28 i Skytteholm
Skytteholm

Framnäsbacken 28

Välplanerad bostad i skuldfri förening!

Såld

Välplanerad bostad i skuldfri förening!

På en lugn återvändsgata hittar ni denna välplanerade bostad i en skuldfri föreningen. I bostaden möts ni av ett fantastiskt ljus tack vare de stora fönsterpartierna, den ljusa interiören och det fria läget. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med stora insynsskyddade fönsterpartier. Här finns gott om plats för soffgrupp med tillhörande bord samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet når ni även den härliga balkongen. En stor, rymlig och inglasad balkong i fantastiskt sydvästläge. Här möblerar ni enkelt med både bord och stolar samt blomster-arrangemang. Vidare finner ni ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och arbetshörna. Här finns gott om förvaring i form av garderober med skjutdörrar. Det praktiska och hemtrevliga köket är rymligt och bjuder in till trevliga middagar. Stilren interiör med maskinell utrustning bestående av spis, fläkt, fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Bra med över- samt underskåp för förvaring samt goda arbetsytor. Ett trivsamt kök där man gärna lagar mat och umgås med vänner över en god middag. Kaklat badrum utrustat med dusch, tvättställ, spegelskåp samt WC. I hallen finner ni stora garderober med skjutdörrar.

Här bor ni i ett perfekt läge med gångavstånd till allt ni kan önska er och med vackra Skytteholmsparken som närmsta granne. På bara några minuter når ni Solna Centum och Huvudsta Centrum där ni hittar all tänkbar närservice, butiker och restauranger. I området hittar ni utmärkta kommuniktationer som på bara några minuter kan ni ta er till city via tunnelbana från Solna C eller Huvudsta C. Här finns även pendeltåg, busslinje och tvärbana. Sundbybergs Station når ni på ca. 10 minuters promenad. Här finns flertalet bussar, tåg, pendeltåg och tunnelbana. På mycket praktiskt avstånd ligger även Ica Maxi Solna och Solna Business Park här finns också gym. På trevligt promenadavstånd ligger dessutom vackra Pampas Marina och Karlbergs Slott och som du enkelt tar dig in till city längs med fina promenad- och cykelvägar.

I Brf Ingenjören 3 bor Ni i en solid och välskött förening med mycket låga avgifter.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 100 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Balkong

Balkong

Kök

Kök

Kök

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Badrum

Hall

Hall

Hall

Välkommen hem!

Planritning