Såld lägenhet på Evenemangsgatan 40 i Arenastaden
Arenastaden

Evenemangsgatan 40

Kvadratsmart 2:a med stor inglasad balkong på populära Evenemangsgatan!

Såld

Kvadratsmart 2:a med stor inglasad balkong på populära Evenemangsgatan!

Välkommen till detta charmiga och moderna boende på Evenemangsgatan 40 i hjärtat av Arenastaden, Solna! Denna fantastiska 2:a om 43 kvadratmeter erbjuder en unik livsstil där komfort och bekvämlighet möter stil och funktion. Med en genomtänkt planlösning och en underbar inglasad balkong får du inte bara en lägenhet, utan en plats att kalla hem och trivas i varje dag.

Den ljusa och öppna interiören välkomnar dig med en känsla av rymlighet och modern elegans. Ett välutrustat kök med moderna apparater och snygga ytor gör det till en fröjd att laga dina favoriträtter. Vardagsrummet erbjuder en avslappnad atmosfär där dagsljuset flödar in genom stora fönster och ger en härlig känsla av rymd.

Kronjuvelen i denna lägenhet är den generösa inglasade balkongen. Här kan du njuta av solnedgångar och skapa minnesvärda stunder med vänner och familj. Den är den perfekta platsen för avkoppling, odling eller bara för att njuta av frisk luft året runt.

Sovrummet är en lugn oas med gott om plats för en bekväm säng och förvaringslösningar. Badrummet är stilrent och modernt, och den genomgående höga standarden på materialval och detaljer ger en känsla av lyx.

Boendet på Evenemangsgatan 40 har också ett oslagbart läge. Arenastaden erbjuder ett dynamiskt och livfullt område med närhet till butiker, restauranger och nöjen. En extra guldkant på området är den kommande tunnelbanestationen som blir en bekväm och snabb länk till resten av Stockholm. Den gångvänliga anslutningen gör det ännu enklare att utforska staden.

Sammanfattningsvis är denna 2:a på Evenemangsgatan 40 en dröm för den som söker det bästa av stadsboende kombinerat med modern komfort. Här får du inte bara en lägenhet, utan en livsstil som omfamnar både avkoppling, nöjen och smidiga transporter. Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

2 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Westfield Mall of Scandinavia

Friends Arena

Koppartälten i Hagaparken

Planlösning