Såld lägenhet på Jungfrudansen 30 i Huvudsta
Huvudsta

Jungfrudansen 30

Välplanerad bostad med inglsad balkong i grönskade läge med sjöglimt!

Såld

Välplanerad bostad med inglsad balkong i grönskade läge med sjöglimt!

Varmt välkomna till denna fina 3rok med en underbar utsikt mot Mälaren och dess grönska. Här bor du i ett insynsfritt läge med stor inglasad balkong som med grönska och vatten precis utanför. Lägenheten präglas av stora och rymliga sällskapsytor. Ljus färgskala och rikligt ljusinsläpp som flödar in genom lägenhetens samtliga rum tack vare det härliga hörnläget. Fullutrustat kök med goda arbetsytor och förvaring bakom vita över-, och underskåp. Här finns även plats för matbord. Stort vardagsrum med plats för soffgrupp men även matplats för större sällskap, perfekt plats att samla vänner och familj för härliga middagar. Två rymliga sovrum med plats för säng, garderober och övrigt möblemang. Stambytt, renoverat och helkaklat badrum. Välkomnande hall med säkerhetsdörr, gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor.

Nedanför lägenheten nås strandpromenaden som tar dig till flera grönområden, fridfulla promenadstråk längs Mälaren, Pampas Marina, Huvudstabadet med simbassäng, klipp- och bryggbad vid Mälarens strand, häststall mm. Ett otroligt barnvänligt område med stora gräsytor, grillplats och bad i närheten. Även nära till 4h- gården där barn är varmt välkomna att besöka gårdens djur eller hjälpa till att ta hand om dem under en eftermiddag. Fortsätter du promenaden kommer du till Kungsholmen. Vid närliggande Huvudsta Centrum finns matvaruaffärer, frisörer, restauranger, konditori och tunnelbana som även det nås inom några minuter och tar er till T-centralen på under 10 minuter. Solna Centrum ligger på bekvämt promenadavstånd. Här erbjuds ett brett urval av ca 120 butiker och restauranger och här finns också flera olika banker, post, apotek, systembolag, bibliotek och hotell.
Låg avgift i mycket välskött och ekonomiskt stark förening.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.