Såld lägenhet på Kista alléväg 11 i Kista
Kista

Kista alléväg 11

Modern 2:a högst upp i huset med fantastisk balkong och oslagbar insynsskyddad vy!

Såld

Modern 2:a högst upp i huset med fantastisk balkong och oslagbar insynsskyddad vy!

**Kontakta mäklare för visning**

Accepterat pris!

Välplanerad 2:a högst upp i huset på Kista Alléväg 11!

Med färdigställande år 2020 erbjuder denna lägenhet det allra senaste inom modern design och komfort. Det insynsskyddade läget och den underbara balkongen i soligt västläge skapar en privat oas där du kan njuta av avkoppling och lugn, samtidigt som du har en oslagbar utsikt.

Detta boende är inte bara stilfullt, det är även genomtänkt och praktiskt utformat. Ett modernt kök med eleganta ytor och gott om förvaringsutrymme gör matlagningen till en fröjd. I det ljusa och luftiga vardagsrummet finner du en perfekt plats för både avkoppling och umgänge. Sovrummet erbjuder generöst med förvaring, så att du kan hålla ordning och skapa ett harmoniskt utrymme.

Men höjdpunkten är den rymliga balkongen där du kan låta vardagsstressen försvinna medan du avnjuter solnedgångarna i väst. Skapa din egen gröna oas med växter och blommor, eller njut av en avkopplande stund med din favoritbok och en kopp te.

Visa mer
Slutpris

2 095 000 kr

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Mysig innergård

Planritning