Såld lägenhet på Torsvikssvängen 54 i Torsvik
Torsvik

Torsvikssvängen 54

Välplanerad bostad med balkong & uteplats i attraktivt läge!

Såld

Välplanerad bostad med balkong & uteplats i attraktivt läge!

Välkommen till Torsvikssvängen 54!
Bostaden präglas av en väldisponerad planlösning, renoverat kök samt både balkong och uteplats. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffgrupp och tv-möbler. I vardagsrummet finns plats för matgrupp. Vardagsrummet leder er vidare ut på balkongen, härifrån finns en trappa ner till den fantastiska uteplatsen där ni kan skapa er egen oas. Uteplatsen bjuder in till härliga grillkvällar och stunder att njuta till. Praktiskt kök med goda arbetsytor samt mycket förvaring bakom vita skåpsluckor. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, diskmaskin sam kyl- och frys. Här finns även plats för frukostbord. Rofyllt sovrum med plats för större säng och tillhörande nattduksbord. Ljus färgskala och rikligt ljusinsläpp som flödar in genom hela bostaden genom flertalet fönsterpartier åt två väderstreck. Kaklat badrum utrustat med dusch, handfat och WC. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. En stabil och bra förening med låg belåning per kvm där föreningen genomfört många av de större renoveringarna samt en stabil kassa.

Här bor ni i vackra Torsvik med stan som er närmsta granne. Ett stenkast bort ligger busshållplatsen med alla Lidingös busslinjer som lätt tar er över bron och vidare in mot stan. Torsvik är ett mycket centralt och attraktivt område på Lidingö. Här har du nära till allt du kan önska dig. På gångavstånd finner du Lidingö Centrum samt Torsviks Torg som erbjuder all tänkbar service. Längst med vattnet hittar ni mysiga promenadstråk av njuta av!

Kontakta ansvarig mäklare Ebba Henriksson 0708-93 29 12 för mer information!

Visa mer
Slutpris

3 200 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Uteplats

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum med utgång till balkong & uteplats

Vardagsrum

Uteplats

Uteplats

Kök

Kök

Kök

Sovrum

Sovrum

Badrum

Badrum

Hall

Hall

Uteplats & balkong

Planritning