Såld lägenhet på Virebergsvägen 15 i Vireberg
Vireberg

Virebergsvägen 15

Optimalt planerad och ljus 4:a i populära Vireberg

Såld

Optimalt planerad och ljus 4:a i populära Vireberg

Trevlig 4:a till salu på Virebergsvägen 15 i Solna!

Denna rymliga lägenhet på 91 kvm erbjuder ett perfekt hem för dig som söker bekvämt boende i Solna. Med sina nyrenoverade ytskikt strålar lägenheten av fräschör och modernitet. Här finner du en harmonisk atmosfär och optimalt fördelad planlösning.

Lägenheten består av en välkomnande hall med flera stora garderober. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och loungedel. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig utsikt över omgivningarna. Detta ger en känsla av rymd och ljus genom hela bostaden.

Det finns 3 bekväma sovrum var av ett idag disponeras som matsal, perfekt för en familj eller för att skapa extra utrymme för arbete eller hobbyer. Det finns också ett badrum och en gäst-wc för optimal funktion och komfort. Båda badrummen är utformade i en tidslös stil.

Köket är modernt och välutrustat med mycket arbetsyta och gott om förvaringsutrymme. Här kan du utföra dina matlagningsprojekt och njuta av härliga middagar med familj och vänner.

Lägenheten är belägen på Vireberg i Solna, vilket ger dig närhet till en mängd bekvämligheter. Här har du goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både buss- och tunnelbanestationer. Området erbjuder också vacker natur och grönområden för avkoppling och rekreation.

Sammanfattningsvis erbjuder denna ljusa och rymliga 4:a på Virebergsvägen 15 en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem. Med nyrenoverade ytskikt, ett modernt kök och optimal planlösning, är denna lägenhet perfekt för den som söker både komfort och stil. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Solna!

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

4 520 000 SEK

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare
Assisterande

Andreas Wahlgren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Badrum

Gäst-WC

fasad

Gamla Råsunda

Hagaparken

Mall of Scandinavia

Promenadavstånd till Arenstaden

Råstasjön

Råsundavägen

Solna Centrum

Solna Centrum

Stråket i Gamla Råsunda

Ulriksdals slottsträgård

Ulvsundasjön

Planritning