Såld lägenhet på Evenemangsgatan 8 i Arenastaden
Arenastaden

Evenemangsgatan 8

Radhus i två plan med terrass på taket av Westfield Mall of Scandinavia!

Såld

Radhus i två plan med terrass på taket av Westfield Mall of Scandinavia!

Välkommen till detta unika boende! Här bor du i ett modernt radhus i två plan på taket av Westfield Mall of Scandinavia. En bostad med närhet till det bästa av två världar med uppenbara styrkor. Missa inte chansen att förhöja vardagslyxen att få bo i denna dröm.

Bostaden är utrustad med allt ni kan tänkas behöva för ett så bekvämt och modernt boende som möjligt, här har ni genomgående stilrena och snygga materialval. Bostaden har genomgående ekparkett och ljusa väggar. Planlösningen är väl genomtänkt och ger dig ett mycket bekvämt boende. Entréplan välkomnar dig med en ljus och öppen planlösning. Här finner ni ett stort kök från Vedum med en komplett maskinpark. På detta plan finner ni även ett stort kaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Vidare upp till våning två finner ni stora och sociala ytor. Från vardagsrummet når ni den stora och fantastiska terrassen. Här får ni plats med både större middagsbord och loungegrupp. En plats att verkligen njuta på! Tre trivsamma sovrum där ni från master bedroom når balkongen. Stort och helkaklat badrum och här utrustat med badkar. Bostaden har gott om förvaring i form av garderober och klädkammare. Bostaden är försedd med AC. På terrassen finns även ett mindre förråd.

Här bor du ett stenkast från Friends Arena, Mall of Scandinavia, där ni har pendelstationen Solna Station som tar dig till Odenplan på 5 minuter och till T-centralen på mindre än 10 minuter och åt andra riktningen tar du dig hela vägen med pendeln till Uppsala med bekvämt stopp på Arlanda.
Med en redan bra kommunikation från bostaden och nära Blåa linjens tunnelbanestation, så kommer det inom några år bli ännu bekvämare då utbyggnad av T-bana planeras att byggas och med den nya Gula linjen kommer införas och ha hållplats en kort promenad från bostaden.
Har man egen bil finns goda parkeringsmöjligheter i Arenagaraget som hyrs ut av Parkman och med enkelhet tar du dig snabbt ut på E4an.

Gillar man naturen och lugna promenader, så bor du här precis intill bostaden ljuvliga spring,- och promenadstråk både från Råstasjön, Hagaparken, Lötsjön och Ursviks motionsområde.

Visa mer
Slutpris

7 320 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fasad

Terrass

Terrass

Terrass

Terrass

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Badrum 1

Badrum 1

Hall

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum 1

Sovrum 1

Balkong

Sovrum 3

Sovrum 3

Sovrum 2

Badrum 2

Hall

Innergård med lekplats

Fasad

Mall of Scandinavia

Westfield Mall of Scandinavia

Friends Arena

Koppartälten i Hagaparken

Med fantastiska Råstasjön som granne!

Stråket i Gamla Råsunda