Såld lägenhet på Huvudstalundsvägen 4 i Västra Skogen
Västra Skogen

Huvudstalundsvägen 4

Ljus & välplanerad bostad med underbar balkong i grönskande läge! - Accepterat pris!

Såld

Ljus & välplanerad bostad med underbar balkong i grönskande läge! - Accepterat pris!

- Accepterat pris!

Varmt välkomna till denna ljusa och luftiga lägenhet med utsikt mot lugn och grönskande innergård. Lägenheten har en öppen- och social planlösning mellan vardagsrum och kök samt stor balkong som under sommaren bjuder in till många trevliga dagar och kvällar. Två rymliga sovrum, smakfullt kök med goda arbetsytor och förvaringsskåp. Det helkaklade badrummet håller en god standard med förberett för tvättmaskin, golvvärme och handdukstork. Inbjudande hall med med stora garderobet. Genomgående ljusinsläpp och vacker ekparkett pryder golvet i samtliga rum. Området passar perfekt för dig som värdesätter närhet till både natur och city. Tillhörande stort förråd finns i källaren (nås även med hissen).

Här bor ni med närhet till mycket goda kommunikationer, både kommunalt, med bil och med cykelavstånd till Stockholms innerstad. I närområdet finns förskolor, matbutik samt ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Allt ifrån napolitansk pizza (Pixel) lyx-sushi (Nonni Sushi), Hawaii Poké, indiskt (Indian Street Food) till fina luncher på Asplunds. Kosterheds bageri med italiens glass, bakverk, nybakta bröd och bullar. Flertalet gym finns i närheten. På gångavstånd finns Ica Nära, men även IcaMaxi finns i Solna Business park. För dig som önskar låna bil finns flera bilpooler (M+ och Sunfleet). För dig som gillar att motionera bjuder området på vackra promenadstråk i härlig natur längs med Mälaren, Pampas marina som även erbjuder härlig brunch. Grönskande Lundbyparken som ligger invid fastigheten är K-märkt och ger en fin omgivning.

BRF Huvudstalund är en välmående förening som består av 90 stycken lägenheter. Fastigheten färdigställdes under 2002. Föreningen deponerar över 37 stycken carport-platser och 24 utomhus parkering.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Visa mer
Slutpris

4 200 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Hall

Fasad

Övriga bilder

Planlösning

Planritning