Såld lägenhet på Uppfartsvägen 13 i Råsunda
Råsunda

Uppfartsvägen 13

Välplanerad 2:a med öppen planlösning och balkong!

Såld

Välplanerad 2:a med öppen planlösning och balkong!

- Accepterat pris!
- Skuldfri förening
- Balkong i lummigt läge
- Hörnläge
- Renoverat kök
- Attraktivt läge i Råsunda

Nu är en av Råsundas mest trivsamma 2:or till salu! Välkomnande entré som leder dig in i till bostadens samtliga rum. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter och på golvet ligger vackert marmorgolv i original. Direkt till höger finner ni kök och vardagsrum. Vardagsrum och kök är naturligt sammankopplade i en öppen planlösning. I vardagsrummet får du ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster i två väderstreck. I vardagsrummet finns plats för soffgrupp och bjuder in till sociala sammankomster. Ett smakfullt och modernt kök med vita köksluckor. Här finns goda arbetsytor för matlagningen. Köket ger plats för matgrupp. Vidare finner ni ett rofyllt sovrum där väggarna går i sober grön kulör. I sovrummet ges plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Här finns platsbyggd garderob. Från sovrummet når ni den mysiga balkongen som är belägen i ett lummigt läge. Kaklat badrum med vita väggar och grå/svart klinker. Badrummet är utrustat med badkar, handfat, spegelskåp och WC.

Här bor du på en oerhört populär adress i Råsunda. En trygg, stabil och obelånad förening som äger marken och har en god ekonomi. En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Välbesökta Mall of Scandinavia med intilliggande pendeltåg ligger också bara några minuter bort och är väl värt ett besök. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana nås på Råsundavägen, till Näckrosens tunnelbana är det enbart 350 m och närliggande Solna Centrum erbjuder förutom över 120 butiker och restauranger även tvärbana. Här ifrån når ni även Sundbybergs centrum på bara några minuter. I Sundbyberg finner ni flertalet restauranger och butiker. Råsunda är ett omtyckt område med flertalet mysiga restauranger, caféer och butiker samt präglas av arkitektur från förra seklet.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.