Såld fritidshus på Järvavägen 10, lott 35 i Ulriksdals slottspark
Ulriksdals slottspark

Järvavägen 10, lott 35

Välskött kolonistuga med grönskande trädgård i fantastiskt läge!

Såld

Välskött kolonistuga med grönskande trädgård i fantastiskt läge!

Nu har du den unika möjligheten att förvärva en fantastisk kolonilott med tomt om ca 225kvm där du kan leva din egen sommardröm med odling, gemenskap och avkoppling. Ett grönskade paradis med lika nära till bad och naturområden som till stadens puls och kommunikationer. Den mysiga och välskötta stugan på ca 20 kvm är i fint skick och väl omhändertagen. Rymligt kök, sovdel/vardagsrum och smart förvaring. Här får du plats med både matgrupp, säng/bäddsoffa och övrigt möblemang. I dagsläget är tomten bebyggd med en pergola och ett växthus. Du finner även mängder av vackra blommor, så som perenner, äppelträd, örtträdgård samt bärbuskar som: hallon (röda och gula), röda vinbär och björnbär, smultron och jordgubbar.

Denna stuga ligger nära till både parkering och toalett, kort väg till förråden med gemensam trädgårdsutrustning. Säljs med en stor del inventarier där allt för trädgården lämnas kvar.

Kontakta Fastighetsmäklare Joakim Wihlbäck 0708122244 vid intresse

Visa mer
Slutpris

720 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.